logo2

flag

Gradering juni 2018

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Her er graderingstidspunkter for terminen samt en liten peptalk rundt det å ta en gradering!

 

Graderingsdatoer

Mandag 04.06: Nybegynnere kl. 1830-21.

Onsdag 06.06: Mellomparti fra kl. 1730.

Torsdag 07.06: Avansertparti fra kl. 1730.

 

Påmelding gradering og privatimer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller gå i resepsjonen. Meld deg på ASAP.
Antrekk gradering: KMG t-skjorte.
Graderingsavgift: Kr 250,- betales i resepsjonen.
KMG-pass: Lever KMG-passet ditt i resepsjonen på graderingsdagen og få det tilbake etter gradering!

 

Hva er en gradering, og skal alle gradere?

Det siste først: Ja, alle graderer :-)

En gradering er en test på hva du har lært og en personlig utfordring for deg som Krav Maga-utøver. Graderinger er en tilnærmet standardisert prøve som er lik over hele verden innen Krav Maga Global. Sammenlign en gradering med en vanlig trening, bare at den er mer krevende og varer lengre.

Alle som driver med Krav Maga graderer, og vi er alle litt nervøse før testene og veldig glade og slitne etterpå! Det inkluderer instruktøren din!

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ettersom man kommer høyere opp i gradene, gjerne fra P3 og oppover, opplever noen at teknikkene og kravene begynner å bli såpass harde at vi enten må “reteste” noen teknikker eller at vi “stryker” og må gradere på nytt senere. I begge tilfeller må man vente en viss tid for å teste på nytt. Både elever og instruktører opplever dette før eller senere!


Å reteste eller stryke er ingen personlig tragedie, heller noe man kan lære av. Eyal skriver litt om testing og det å ta motgang på en fin måte når egoet får en liten knekk: The benefit of failing.


Vi ønsker masse lykke til! Både instruktører og elever graderer, så vi vet alle hva det er snakk om :-)

  

Privattime før gradering?

Privattimer kan være særdeles nyttig for å få en gjennomgang av dine teknikker. Vi vet at de som har tatt timer har vært kjempefornøyde med utbyttet, og dere kan være opp til 4 personer som deler på timeprisen. Vi garanterer ikke at vi har nok instruktører tilgjengelig, men det er jo lov å håpe :-)

Pris: 600 kr per time.

 

Krav for å få gradere (gjelder ikke nybegynnere)

Antall treninger siden sist gradering er tilsvarende 60 % av alle treninger siste seks måneder. Dersom du sliter med å komme på nok treninger, kan du oppnå antall treninger over litt lengre tid også!

Gjennom å følge de vanlige treningene og anbefalte samlinger som P- og G-camp har du blitt godt forberedt mot graderingen.

Trening på åpen matte vil alltid være anbefalt for høyere nivåer (særlig P3 og oppover).

 

Lest 1506 ganger
top angle red

Ring oss

Telefon: 98113927

Følg oss