logo2

flag

Bli med på Krav Maga sommerleir!

Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

Krav Maga sommerleir arrangeres i Bodø hvert år andre uka i august. Tren intensivt i fem dager med elever og instruktører fra flere forskjellige land. Klubben vår stiller alltid med et solid deltakertall hvert år, så bli med!

 

Hva lærer du?Sommerleir 2019
Du får flere måneder med trening skviset inn i fem intense og gøy dager. Du lærer grunnleggende og avanserte teknikker, inkludert trening utendørs i virkelighetsnære omgivelser. I år tar vi bl.a. turen på skytebanen for å se nærmere på forsvar mot pistoltrusler.

Sommerleira er åpen for nybegynnere så vel som erfarne. Vi kombinerer gjerne trening med sosiale sommeraktiviteter utendørs.

Sommerleir er gøy, sosialt og utrolig lærerikt! Dagene er lange i Bodø om sommeren, så det samme er treningene. Arrangøren er alltid tidlig ute og reserverer godt vær! Vi trener inne og ute.


Gradering?

På slutten av sommerleira vil det være mulig å gradere for de som ilfredsstiller de vanlige kravene med antall oppmøter og minimum seks måneder siden sist gradering.

 

Når og hvor?
Dato: Onsdag 7. august - søndag 11. august 2019. NB, se informasjon under for hotelldeal.
Bodø, Norge
Nettsted:
https://kravmaga.no/event/international-krav-maga-summercamp-2019/


Instruktører
Rune Lind (Expert 5 og director for KMG Norge) og flere instruktører på expertnivå kommer. Instruktører fra klubben vår kommer selvsagt! 


P-, G- og E-camp
Det blir arrangert små "camps", inndelt etter nivå for å få mest mulig tilpasset opplæring for alle deltakerne.

 

 - Hva trenger du?

Ikke mye. Du trenger ikke bakgrunn i Krav Maga eller andre kampsporter. Det grunnleggende i systemet blir dekket for de som ikke er kjent med det. Ta med treningsutstyret ditt og mange rene t-skjorter.

 

- Overnatting

HOTELLDEAL: Bodøs nyeste hotell, Scandic Havet! Nyyyyyydelig frokost, flotte rom, deeeeeilig seng å hvile ut i...

Du kan også overnatte gratis på treningssenteret. Ta med egen sovepose. Det er tilgjengelig kjøkken for matlaging. Senteret er nært sentrum med butikker, kjøpesentre etc. 
 

Anders_sommerleir
 

- Pris for sommerleira
KMG: 2790 kr. For andre: 3290 kr. Inkluderer trening og transport til utendørs lokasjoner.

 

- Registrering
https://kravmaga.no/event/international-krav-maga-summercamp-2019/


- Ankomstinformasjon
Nærmeste flyplass er Bodø flyplass, kun ti minutters gåtur unna.

 

- Mer info
Snakk med instruktørene i klubben din eller kontakt Rune Lind på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 


Lest 6300 ganger
top angle red

Ring oss

Telefon: 98113927

Følg oss

Adresse

Grenseveien 74 - 0663 Oslo
(Oslo Fight Center)