logo2

flag

Gradering desember 2019

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Her er graderingstidspunkter for terminen samt en liten peptalk rundt det å ta en gradering!

Gradering

 

 

 

 

 

Nybegynner og startet sent i terminen?

Møt til din første gradering selv om det er ganske kort tid siden du startet Krav Maga! Vi tilpasser og hjelper deg under graderingen, så går dette bra. Vi forventer maksimal innsats - på et nybegynnernivå til din første gradering.

 

Påmelding gradering og privatimer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller gå i resepsjonen. Meld deg på ASAP.

Antrekk gradering: KMG t-skjorte.

Graderingsavgift: Kr 300,- betales i resepsjonen eller via denne linken: Betaling online for gradering.

KMG-pass: Lever KMG-passet ditt i resepsjonen på graderingsdagen og få det tilbake etter gradering!

 

Hva er en gradering, og skal alle gradere?

Det siste først: Ja, alle graderer :-)

En gradering er en test på hva du har lært og en personlig utfordring for deg som Krav Maga-utøver. Graderinger er en tilnærmet standardisert prøve som er lik over hele verden innen Krav Maga Global. Sammenlign en gradering med en vanlig trening, bare at den er mer krevende og varer lengre.

Alle som driver med Krav Maga graderer, og vi er alle litt nervøse før testene og veldig glade og slitne etterpå! Det inkluderer instruktøren din!

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ettersom man kommer høyere opp i gradene, gjerne fra P3 og oppover, opplever noen at teknikkene og kravene begynner å bli krevende slik at man føler behovet for å trene litt ekstra på åpen matte. Følger du vanlig treningsprogresjon, så skal det holde lenge for deg!

 

Vi ønsker masse lykke til! Både instruktører og elever graderer, så vi vet alle hva det er snakk om :-)

  

Privattime før gradering?

Privattimer kan være særdeles nyttig for å få en gjennomgang av dine teknikker. Vi vet at de som har tatt timer har vært kjempefornøyde med utbyttet, og dere kan være opp til 4 personer som deler på timeprisen. Vi garanterer ikke at vi har nok instruktører tilgjengelig, men det er jo lov å håpe :-)

Pris: 650 kr per time.

 

Krav for å få gradere (gjelder ikke nybegynnere)

Antall treninger siden sist gradering er tilsvarende 60 % av alle treninger siste seks måneder. Dersom du sliter med å komme på nok treninger, kan du oppnå antall treninger over litt lengre tid også!

Gjennom å følge de vanlige treningene og anbefalte samlinger som P- og G-camp har du blitt godt forberedt mot graderingen.

Trening på åpen matte av og til vil alltid være anbefalt for høyere nivåer (særlig P3 og oppover).

 

Lest 2683 ganger
top angle red

Ring oss

Telefon: 98113927

Følg oss

Adresse

Grenseveien 74 - 0663 Oslo
(Oslo Fight Center)