logo2

flag

Nybegynnerparti har akkurat startet!

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Krav Maga nybegynnerparti har akkurat startet! Kom på gratis prøvetime!

Krav Maga Magisto

 

Se film fra treningene våre: 
http://www.kravmagaacademy.no/krav-maga-tv 

 

 

 

Meld din interesse allerede i dag til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


Treningstider

Nybegynnerpartiet har to faste treninger per uke, og vi har åpent syv dager i uka med vekter/kettlebells etc. tilgjengelig.

I tillegg til trening for voksne (16 og oppover), har vi Krav Junior (6-12) og Krav Teens (13-16). Du kan også trene muay thai, MMA og submission wrestling; alt er inkludert i medlemskapet. Trygg og god selvforsvarstrening for alle aldre!

Vi tilbyr et kjempegodt og inkluderende treningsmiljø.

 

 

 DU FÅR: 

- Ordinær klassetrening, 2x i uka: Suveren fleksibilitet, velg mellom mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag. Se Treningstider.

- Gratis åpen matte, 3x i uka: Se Treningstider

- Delta på treningsseminarer

- Gratis vekttrening, kettlebells, slyngesystemer 7x i uka: Alle tider senteret er åpent (syv dager i uka).

- Intet tillegg i pris for å kombinere med muay thai, MMA og/eller submission wrestling

 

Priser 
Se Priser.

 

Utstyr

Alt utstyr får du kjøpt i resepsjonen vår: Tannbeskytter, susp (også for kvinner), Krav Maga t-skjorte, boksehansker og leggbeskyttere. Vi har også shorts og treningsbukse for de som trenger det. 


Påmelding

Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller møt opp direkte!

 

Velkommen til oss!

 

Selvforsvar kvinner1

Krav Maga - realistisk selvforsvarstrening 
- beskytt deg selv og andre 
- hard fysisk trening 
- nye treningskamerater i et sosialt og hyggelig miljø 
- trygghet, mestringsfølelse og personlig utvikling 
- stadig nye utfordringer, du har alltid mer å lære! 
- passer for alle

Naturlige reaksjoner  
Krav Maga er et selvforsvarsystem som bygger på dine instinktive reaksjoner dersom du må forsvare deg. Krav Maga er effektivt, realistisk og lett å lære! Selvforsvarstrening er gøy og passer for alle, uansett treningsnivå og fysisk form. Du vil få god fysisk trening samtidig som du utvikler dine selvforsvarsferdigheter og din mentale innstilling.

 

 


Dette lærer du hos
 oss:
Naturlig nok tar det tid før du behersker de 
mest avanserte teknikkene :-)Gradvis økende vanskelighetsgrad, inne og ute  
Til å begynne med lærer du grunnleggende selvforsvarsteknikker, og så øker vi vanskelighetsgraden når du er klar for det. Du lærer hvordan en konflikt utarter seg, og du får trene scenariobasert! Scenariotreningen foregår i realistiske omgivelser i vanlige klær, og skiller seg fra tradisjonell kampsporttrening! Det kan være i buss, i en nattklubb, i en trapp, på et kontor, ved en minibank... Til vanlig trener vi inne i treningssal, men vi arrangerer også utetreninger, som er veldig populært :-)

 

KMG logoKvalitetsgaranti: KMG (Krav Maga Global)
Krav Maga Global er verdens største og ledende KM-organisasjon, og må ikke assosieres med klubber i Norge som driver med "lokale varianter" og kaller seg for Krav Maga. 
Krav Maga Global (KMG) har et profesjonelt og grundig opplæringssystem over hele verden. KMG driver opplæring for sivile, militære avdelinger og politiavdelinger over hele verden. Se etter KMG-logoen!

 

Lest 667 ganger
top angle red

Ring oss

Telefon: 98113927

Følg oss

Adresse

Grenseveien 74 - 0663 Oslo
(Oslo Fight Center)