logo2

flag

Barn og ungdom

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Krav Junior og Krav Teens gir selvforsvarstrening for barn og ungdom.

De yngste (6-12 år) har mye lek og moro som gir motorisk og sosial utvikling og enkle måter å forsvare seg på. Økt selvtillit - fysisk trening - nye lekekamerater!

Tenåringene (13-16 år) trener på rent selvforsvar. Selvforsvarstreningen er spesielt tilpasset tenåringer og problemer de eller deres venner kan komme borti; mobbing, trusler, slåsskamper etc. Vi legger vekt på at de skal våge å stå opp for seg selv og hjelpe andre som trenger det. Like viktig er det at de lærer å forebygge konflikter! 

Selvforsvarstreningen er allsidig og gøy, og gir bedre styrke, utholdenhet og smidighet! Selvforsvarstrening gir trygghet og bedre selvfølelse.

Barn og ungdom utvikler seg forskjellig, og vi tilpasser opplæringen til hver enkelts utviklingsnivå. Vi forsikrer alle foreldre om at vi ikke vil lage en liten villkatt ut av barnet ditt, og kanskje vi klarer å tøyle ungdommen din litt ;-)

 

 Barne DSC5598t/ungdommen din kommer til å lære:Selvforsvar utetrening3

Selvforsvar
Økt selvtillit
Få bedre koordinasjon
Få bedre balanse
Lære å respektere andre og andres grenser
Få masse mosjon gjennom lek og moro
Få mange nye kamerater


Aldersgrense:

Krav Junior: 6 – 12 år, Krav Teens: 13-16 år.


Treningstid: 
Krav Junior: Mandag 17-1755

Krav Teens: Tirsdag og torsdag 1640-1755

Pris: 
Junior: 360 kr per måned (inkl. gradering i slutten av hver termin).
Teens: 400 kr per måned (inkl. gradering i slutten av hver termin).

NB! For innmelding av medlemmer under 18 år, må den voksne melde seg inn som medlem (velg "Sponsor" som medlemskap) og signere med BankId. Send deretter personalia (navn, fødselsdato, e-postadresse og telefon hvis ønskelig) for barnet/ungdommen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ordner vi opprettelsen av medlemskap.


Påmelding:
 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Smiley face

Dersom foreldre ønsker mulighet til å trene til samme tidspunkter som barna; har vi tilgjengelig vektutstyr, kettlebells, slagsekker m.m.

 

Lest 20436 ganger
Mer i denne kategorien « Spesialkurs Kvinner »
top angle red
Telefon: 98113927
Info@kravmagaacademy.no
Adresse
Grenseveien 74 - 0663 Oslo
(Oslo Fight Center)

Utviklet av Tunanor.com 

Copyright © 2016 | Privacy Policy