Skriv ut denne siden

Testimonials fra våre medlemmer

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

 

MOHAMMED

Alder: 19 år

Grad: Foreløpig P1 (vår 2013)

Bakgrunn? Kun fotball, men elsker nesten all idrett.

Hvorfor begynte du med KM? Så noen actionfilmer, og følte jeg måtte bli like sterk som hovedpersonene. Så da begynte jeg å søke etter det mest effektive kampsport/selvforsvarssystemet. Og skal man bli best må man ha de beste trenerne, og Krav Maga Academy ble et klart 1.valg.

Hva er målet ditt med krav maga? Målet er å nå nivå M1 (16 av 18 graderinger) og ha selvforsvarskurs for utsatte grupper (kvinner, fattige osv..) rundt omkring i verden i løpet av livet.

Hvordan er treningsformen? Hver treningsøkt lever sitt eget liv. Alt fra lett teknikktrening (sone 1) til hard teknisk-fysisk-mental trening (sone 4-5). Det beste er at vi alltid trener mot situasjoner vi kan komme opp i og får god informasjon om hvorfor vi bruker de forskjellige teknikkene slik vi gjør.

Hva ville du si til noen som vurderer å begynne? Om du gjør det for treningens skyld eller effektivitetens skyld, vil du uansett ikke angre. Et trygt og sosialt miljø du garantert vil trives i. SÅ START NÅ! :D 


CECILIE

Alder: 24
Grad: Forhåpentligvis P2 om en uke! (Kommentar: Hun klarte det med glans  Smile )

Bakgrunn? Dreiv med friidrett og fotball i gamle da'r.

Hvorfor begynte du med KM?
Samboeren min hadde nettopp begynt og dro meg med på en prøvetrening. Fikk fort sansen for det.

Hva med treningsformen? 
Svett og morsom! Du får trent hele kroppen, koordinasjon og utholdenhet såvel som det mentale aspektet. Du blir kjent med dine egne grenser og lærer å pushe dem det lille ekstra når det trengs. Det beste er at det passer for alle!

Hva ville du si til noen som vurderer å begynne? 
Er du i tvil - gi det et forsøk! Kommer du deg over dørstokkmila, kommer du ikke til å angre. Det er sosialt, moro, og du kommer til å bli overraska over hvor mye og fort du lærer.

 

 


 

PETTER

Alder: 34
Grad: P1 (trent snart ett år)

Bakgrunn:
Hadde svært lite erfaring fra kampsport eller selvforsvar. Ellers, en nogenlunde allsidig mosjonist.

Hvorfor begynte du med Krav Maga?
Ble kjent med Børge (en av instruktørene) ved KM Academy som inviterte meg til å prøve det. Var lei av trening på studio og klar for noe nytt, og sånn ble det  Laughing

Hva med treningsformen?
Du vil lære en rekke teknikker for å løse leie situasjoner man kan komme til å befinne seg i dersom man er uheldig. Etter min mening er teknikkene lett begripelige og funksjonable, og dette gjorde at jeg følte jeg fikk utbytte av treningen fra første stund. Du får utfordret deg selv fysisk og psykisk (helst samtidig) både i forhold til styrke, utholdenhet, koordinasjon og det å yte under stress. En del av treningen går også på bevissthet rundt ting man kan gjøre i forkant for å unngå å komme i en ugrei situasjon og det å være overvåken ovenfor sine omgivelser. Vi trener ofte i par og holder puter for hverandre når man trener slag, spark osv. Det å kjenne dette på kroppen, var for min del svært opplysende i forhold til hva selvforsvar dreier seg om. 

Hva vil du si til noen som vurderer å begynne?
Iverksett! Mange hyggelige folk, dyktige og engasjerte instruktører og det jeg oppfatter som en seriøs og realistisk treningsfilosofi i forhold til det å lære selvforsvar.

 


 

 

Navn: Gunhild
Grad: Nybegynner. Trent i en måned.

Hvorfor begynte du med KM? Var først på et gratis selvforsvarskurs for jenter og syntes det var kjempegøy , samtidig som det var veldig nyttig. Ville gjerne lære mer og meldte meg på kurs. 

Hva med treningsformen? Veldig bra! Variert og utfordrende, og man lærer hele tida noe nytt!

Hva ville du si til noen som vurderer å begynne? Anbefales! Veldig bra trening, samtidig som det er sosialt og moro!

 


 

STIAN, "old boy"
 

Alder: 39 år
Grad: G4. Har trent KM i 6 år.

Bakgrunn: IKT-ingeniør, student. 
Kampsporterfaring: Boksing, judo. 

Hvorfor begynte du med KM?
Jeg så et program på Discovery, og ble interessert. Søkte på nettet, og fant klubben!

Hva med treningsformen?
Variert med mange slitsomme og morsomme øyeblikk. Spennende med kniv- og pistoldriller.

Hva ville du si til noen som vurderer å begynne?
KM passer for alle da det er lett å lære, men tar mange år å bli god.


 

LINDA

Alder: 17 år
Grad: P1. Har trent to dager på et intensivkurs for jenter og en seks-dagers treningsleir.

Hvorfor begynte du med KM?
Fordi jeg syns det hørtes kjempespennende ut, en god form for fysisk og psykisk trening, og det er greit å kunne forsvare seg i en farlig situasjon.

Hva med treningsformen?
Liker den veldig godt

Hva ville du si til noen som vurderer å begynne?
Anbefaler det på det sterkeste! Det er greit å kunne, en god treningform og et fantastisk miljø, synes jeg.


 

KRISTIN

Alder: 23 år
Grad: G1, trent KM i 2,5 år.

Hvorfor begynte du med KM?
Hørte om KM gjennom venner og bekjente, og syntes det virket veldig spennende. Ble anbefalt å sjekke ut Krav Maga Academy, meldte meg på og var hekta etter første time.

Hva med treningsformen?
Veldig bra, allsidig og variert trening som utfordrer deg både mentalt og fysisk. Aldri kjedelig!

Hva ville du si til noen som vurderer å begynne?
Just do it!  Laughing

 


 

Navn: Mateusz

Alder: 18 Grad: P3, trent KM i 6 mnd + en sommerleir 2011 i Bodø.

Hvorfor begynte du med KM? Fordi Krav Maga går for å være det mest realistiske og beste selvforsvaret i hverdagen. Det er lett å lære og har gode treningsmetoder. Finner forsvar mot nesten ALT! Jeg ønsker å føle meg trygg alene eller med andre, hvor enn jeg er.

Hva med treningsformen? Bra! Variert og spennende. Alt fra det psykiske til det fysiske. Både inne- og utetreninger.

Hva ville du si til noen som vurderer å begynne? Kjør på! Det er nyttig og lett å lære. Enkle driller mot mange forskjellige angrep, til å kunne forsvare seg selv og ANDRE! Veldig bra fysisk og psykisk trening. Holder deg i god form pluss masse nyttig kunnskap!

 


 

Navn: Omid

Alder: 26. Grad: G1, trent KM i 2,5 år + sommerleir 2010 i Bodø.

Hvorfor begynte du med KM? For å komme meg i form og lære meg et kampsystem som er annerledes enn de andre tradisjonelle stilene. Pluss i Krav Maga så er alt lov. 

Hva med treningsformen? Veldig gøy! Fysisk utfordrende med god variasjon i treningen. Lærer mye, både i praksis og vitenskapen bak teknikkene som blir brukt. 

Hva ville du si til noen som vurderer å begynne? Du kommer definitivt i bedre form og du kommer garantert til å ha det innmari moro. Krav Maga har et godt og avslappet miljø der alle kan føle seg hjemme.


 

Navn: Christian
Alder: 34
Grad: G1, trent KM i 3,5 år. Ingen annen kampsporterfaring
 

Hvorfor begynte du med KM? Var lei av den samme gamle treningen på treningssenter. Vurderte boksing, men etter litt søking på nettet, fant jeg Krav Maga. Så veldig interesant ut, så prøvde meg.

Hva med treningsformen? Veldig bra! Får trent deg både fysisk og psykisk. Du blir SLITEN! :) Lærer å passe på deg selv og de rundt deg. Veldig bra for selvtilliten, og man kan føle seg trygg.
 
Hva ville du si til noen som vurderer å begynne? Kjør på! Slitsomt, morsomt og sosialt. Du vil ikke angre! :)

 


Navn: Magnus
Alder: 35 Grad: P5, trent KM i 2,5 år + sommerleir 2010 i Bodø.

Hvorfor begynte du med KM? Hadde lyst på litt mer utfordring i treningen enn det vanlige treningssentre tilbyr, og selvforsvar har jeg alltid hatt et ønske om å lære meg.

Hva med treningsformen? Veldig variert og god trening for hele kroppen, inklusive det mentale. Alltid svett fra start til slutt, noe som er en god indikator på en bra økt!

Hva ville du si til noen som vurderer å begynne? Veldig bra fysisk trening, godt miljø og fleksible treningstider er i seg selv god nok grunn til å begynne.  Å vite at man i tillegg vil være i stand til å forsvare seg selv og andre dersom man skulle komme ut for noe, er et stort pluss.

Meld deg på et nybegynnerkurs i dag, og få et nytt syn på praktisk rettet trening!

 

 

 

Lest 10660 ganger