Eyal Yanilov holdt seminar i Oslo 28. januar

Eyal Yanilov, Krav Maga Globals grunnlegger, og eneste personen i verden som har graden Master 3, var i Oslo for å holde en instruktøroppdatering samt holde et seminar for utøvere.

Det var bra med påmeldinger til dette seminaret som ikke var blitt holdt med Eyal siden 2019. Før Covid kom Eyal en gang i året og holdt oss alle godt oppdatert på alle nye endringer i systemet og god trening både for instruktører og utøvere.

Seminaret var på 3 timer og startet tidlig lørdag morgen kl 09:00. Mange nye utøvere som aldri hadde vært på seminar med Eyal før og overraskende mange som har holdt ut og er trofaste medlemmer. Med sin vanlige tilstedeværelse, får Eyal de fleste til å både slappe av og skjerpe seg på samme tid, og denne gangen var intet unntak. Nye utfordringer å bryne seg på, godt sammenblandet med gode historier og vitser fra Eyal, ga oss alle et veldig bra seminar som vi tar med oss i minneboken, aka KMG passet.

Krav Maga er ikke bare en teknikk, det er et system som utvikler seg

Det vi tar med oss fra dette seminaret er at KMG systemet aldri slutter å fornøye seg selv, tilpasse seg til dagens trusselbilde og viser at med grunnteknikkene vi terper så mye på, kan vi justere de til å passe mange forskjellige situasjoner. Dette er også grunntanken, Krav Maga er ikke bare en teknikk, det er et system som utvikler seg.

Kopirett © 2022 KravMagaAcademy.no. Alle rettigheter reservert.