Nybegynnerinntak har startet!

Krav Maga nybegynnerinntak

Vi er vel alle leie av å ha begrensede muligheter for fysisk utfoldelse på grunn av koronaviruset, med lukkede treningssentre og ellers et samfunn som er helt ute av normalsituasjonen!

Selv om det fortsatt er noen restriksjoner på undervisningen, har vi startet inntak av nye medlemmer. Inntaket er fortløpende, så det er bare å melde interesse.

Meld din interesse til info@kravmagaacademy.no. Vi holder deg oppdatert underveis, og sier selvsagt også fra når vi endelig kan starte opp med vanlig trening igjen!

Sommertrening: Se timeplanen for hvilke treninger du kan delta på.


Treningstider fra ny termin i august

Nybegynnerpartiet har to faste treninger per uke, og vi har åpent syv dager i uka med vekter/kettlebells etc. tilgjengelig.

I tillegg til trening for voksne (16 og oppover), har vi Krav Junior (6-12) og Krav Teens (13-16). Du kan også trene muay thai, MMA og submission wrestling; alt er inkludert i medlemskapet. Trygg og god selvforsvarstrening for alle aldre!

Vi tilbyr et kjempegodt og inkluderende treningsmiljø.

DU FÅR:

- Ordinær klassetrening, 2x i uka: Suveren fleksibilitet, velg mellom mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag. Se Treningstider.

- Gratis åpen matte, 3x i uka: Se Treningstider.

- Delta på treningsseminarer

- Gratis vekttrening, kettlebells, slyngesystemer 7x i uka: Alle tider senteret er åpent (syv dager i uka).

- inkludert muay thai, brasiliansk jiu jitsu, MMA og/eller submission wrestlingUtstyr

Alt utstyr får du kjøpt i resepsjonen vår: Tannbeskytter, susp (også for kvinner), Krav Maga t-skjorte, boksehansker og leggbeskyttere. Vi har også shorts og treningsbukse for de som trenger det.

Velkommen til oss!

Bli tøffere - fysisk og mentalt.

Krav Maga - realistisk selvforsvarstrening
- beskytt deg selv og andre
- hard fysisk trening
- nye treningskamerater i et sosialt og hyggelig miljø
- trygghet, mestringsfølelse og personlig utvikling
- stadig nye utfordringer, du har alltid mer å lære!
- passer for alle

Naturlige reaksjoner  
Krav Maga er et selvforsvarsystem som bygger på dine naturlige reaksjoner dersom du må forsvare deg. Krav Maga er effektivt, realistisk og lett å lære! Selvforsvarstrening er gøy og passer for alle, uansett treningsnivå og fysisk form. Du vil få god fysisk trening samtidig som du utvikler dine selvforsvarsferdigheter og din mentale innstilling.

Utviklet av mrvls.com
Kopirett © 2020 KravMagaAcademy.no. Alle rettigheter reservert.