logo2

flag

Presseklipp

Krav Maga og reportasje i Hjemmet!

Hjemmet besøkte Krav Maga Academy og lagde reportasje om Krav Maga og hvorfor folk trener det.

Norgesnytt besøkte Krav Maga Academy Oslo da vi arrangerte selvforsvarskurs for kvinner februar 2016. Etter denne kurshelgen passerte vi over 2200 deltakere totalt på våre gratis selvforsvarskurs for kvinner!

Les artikkelen her: 3000 Oslojenter vil lære selvforsvar

Magasinet Tara Frisk var hos oss under et av våre spesialkurs for kvinner. Ta en titt! Krav Maga Academy Oslo har til nå kurset over 2100 kvinner gratis i selvforsvar.

Klikk på den vedlagte artikkelen under og les om selvforsvarskurset! 

 

Lyst på en gratis prøvetime? Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Krav Maga NRK7

Krav Maga på NRK i realityprogrammet "Bør de gifte seg" i november 2014! Paret kom uvitende til Oslo Fight Center, hvor de fikk vite at selvforsvar var en av partestene som ukas par måtte gjennomgå!

OleRansbølgen i Oslo ble omtalt i går på NRK, og reportasjen fokuserte på en kvinne som ble fraranet sin mobiltelefon.

Krav Maga Academy ble kontaktet for at vi skulle gi tips om hvordan vi mener man skal forholde seg i ulike situasjoner i tillegg til at vi demonstrerte selvforsvarsteknikker.

KnivtrusselSelvforsvar, ransbølgen og gratiskursene Krav Maga Academy har arrangert for kvinner ble omtalt i dittOslo 15.11.13:

nrk logoHele Norge kunne lære om Krav Maga under morgenkaffen og vårt gratis jentekurs da TV2 besøkte Krav Maga Academy tidlig fredag 4. november. NRK og VGNett har også vært og filmet reportasjer.

 Selvforsvar VGTV

På grunn av den enorme pågangen på vårt jentekurs med over 1000 påmeldte fikk vi VG TV på besøk.

KK_selvforsvar

Fra KK: ...det har vært en stor økning i antall kvinner som deltar på selvforsvarskurs. 


Å trene selvforsvar trenger imidlertid ikke bare handle om å føle seg tryggere og vite hva man skal gjøre dersom man kommer opp i en skummel situasjon. Det er også morsomt, knallhardt og supereffektiv trening!

Brækhus selvforsvar bok

 

Cecilia Brækhus, verdensmester i boksing, fikk bidrag fra Krav Maga Academy da hun skulle lage en bok for kvinner om selvforsvar.

top angle red
Telefon: 98113927
Info@kravmagaacademy.no
Adresse
Grenseveien 74 - 0663 Oslo
(Oslo Fight Center)

Utviklet av Tunanor.com 

Copyright © 2016 | Privacy Policy