logo2

flag

Privattimer

Ranger denne artikkelen
(3 Stemmer)

Lyst på ekstra tett oppfølging av en instruktør og få luket bort uvaner? Lyst til å perfeksjonere teknikkene dine, eller føler du rett og slett bare behov for ekstra trygghet og vil ha en grundig sjekk av en instruktør som kun har fokus på deg?

Krav Maga privattimer er tilgjengelig for de som ønsker det. Du/dere får en dedikert instruktør som underviser i akkurat det du/dere måtte ønske! 


Pris: Billig
650 kr per time (1- 4 deltakere)

Du kan være 1-1 med instruktør, eller du kan jobbe sammen med en fast partner, og instruktøren står og korrigerer begge. Eller hva med å være i en gruppe på fire stykker? Da er fortsatt timesprisen 650 kroner, og hver enkelt betaler kun 1/4 per time!

I tillegg kan man få ekstra rabattavtale ved kjøp av et større antall timer! Høyere antall timer eller flere enn fire deltakere: Kontakt oss for nærmere avtale: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Velg hvilken instruktør du ønsker privattime med 
Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og nevn gjerne hvilken instruktør du ønsker å ha som førstevalg. Dersom instruktøren er tilgjengelig, vil du få førstevalget oppfylt. Hvis ikke, vil du uansett få en dyktig instruktør som er fullt og helt dedikert til dine behov.

 

Booking
Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og nevn gjerne hvilken instruktør du ønsker å ha som førstevalg. Dersom instruktøren er tilgjengelig, vil du få førstevalget oppfylt. Hvis ikke, vil du uansett få en dyktig instruktør som er fullt og helt dedikert til dine behov.

  

Lest 16740 ganger
Mer i denne kategorien « Lenker
top angle red
Telefon: 98113927
Info@kravmagaacademy.no
Adresse
Grenseveien 74 - 0663 Oslo
(Oslo Fight Center)

Utviklet av Tunanor.com 

Copyright © 2016 | Privacy Policy