logo2

flag

Effektivt og realistisk selvforsvar

Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)
Inside_def

Effektivt og realistisk selvforsvar som bygger på dine instinkter og naturlige reaksjoner
Internasjonalt anerkjent selvforsvarssystem, skiller seg fra kampsport
Gøy, sosialt og utfordrende for alle, uansett bakgrunn

Krav Maga er et ledende selvforsvarssystem som baserer seg på dine naturlige reaksjoner under stress og med vekt på naturlige, ukompliserte bevegelser. Dette gjør Krav Maga eksplosivt og effektivt. Krav Maga passer for alle, og treningen tilpasses hver enkelt.


Selvforsvarstrening er sosialt, utfordrende og nyttig!selvforsvar kvinnekurs4

Vi baserer selvforsvarstreningen vår både på det fysiske og det psykiske aspektet. Mye går ut på å gjenkjenne situasjoner. Vi går i dybden på hvordan en konflikt utarter seg, og trener gjerne på virkelighetsnære scenarioer. Dette er en av mange forskjeller mellom Krav Maga og tradisjonell kampsport. Etter at elevene har en ”verktøykasse” med teknikker, får de teste dem i realistiske omgivelser, i vanlige klær.

Krav Maga er opprinnelig et israelsk nærstridssystem, og er delt inn i en sivil del, en politidel og en militær del. Vi underviser i sivil og politidel. Kom og lær selvforsvarsteknikker som virker!

Se Krav Maga video her.

DU kan også lære Krav Maga!

 

Gradering juni2011

Godt miljø - utfordrende trening

Du lærer noe nyttig i et hyggelig og sikkert treningsmiljø, og vi kan samtidig garantere deg god og hard fysisk trening - tilpasset det treningsnivået du er på!

Kontakt oss for prøvetime: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

 

 

Krav Maga - demonstrasjon
Samtlige av de viste øvelsene undervises hos oss, men det kan ta en tid før du klarer de mest avanserte teknikkene ;-)
Det er bare å starte treningen!


Krav Maga som selvforsvar og kampsystem:

Krav Maga er det offisielle forsvarkrav maga le8staktiske, nærkamps- og selvforsvarssystemet til det israelske forsvaret, militærpolitiet, spesialavdelinger og anti-terroristavdelinger, politiet og sikkerhetsstyrker. Det har blitt utviklet videre utenfor militæret, og vi tilbyr gode og effektive tilpasninger til sivile. Vi lærer Krav Maga til klasser med barn, ungdommer, menn og kvinner i alle aldre. Vi underviser også bedrifter, skoleklasser og polititeknikker - i tillegg til at vi har gitt nesten 1700 kvinner gratiskurs i selvforsvar!

Se hva media sier om oss: Selvforsvar og Krav Maga i norske medier

Instinkter og enkle bevegelser

Siden Krav Maga har teknikker som er ment både stående og liggende, har noen sammenlignet systemet med MMA - Mixed Martial Arts. Men Krav Maga er rent selvforsvar, og ikke noen kampsport. Vi forholder oss til virkeligheten og reelle situasjoner som kan oppstå ute i det virkelige liv!

Krav Maga er designet for å kunne fungere mot alle tenkbare og utenkbare angrep. For å sikre at det virker, legges det vekt på hvordan du naturlig ville reagere - og så forbedrer vi disse instinktive og naturlige bevegelsene!

 

 

 

krav maga munn 2

KMG logoKvalitetsgaranti: KMG
Krav Maga Global (KMG) er verdens største og ledende organisasjon innen Krav Maga, og må ikke assosieres med norske klubber som kaller seg Krav Maga. KMG-klubber over hele verden har et profesjonelt og grundig opplæringssystem som sikrer at du som utøver får den beste opplæringen. KMG driver opplæring for sivile, militære avdelinger og politiavdelinger over hele verden. 

Se etter KMG-logoen!

Smiley face

Lest 17733 ganger
Mer i denne kategorien « Krav Magas historie
top angle red
Telefon: 98113927
Info@kravmagaacademy.no
Adresse
Grenseveien 74 - 0663 Oslo
(Oslo Fight Center)

Utviklet av Tunanor.com 

Copyright © 2016 | Privacy Policy