logo2

flag

Spesialkurs

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Skreddersydde kurs og seminarer:

Vi tilbyr kurs og seminarer skreddersydd for bedrifter, organisasjoner og private. Krav Maga Academys instruktører representerer unik ekspertise innen selvforsvar og sikkerhetsopplæring, samt innen stressmestring og mental trening.

Våre kurs og seminarer gir deltakerne rask læring med mestringsfølelse, og er utmerket teambuilding. Varigheten på kurs og seminarer er svært fleksibel.


Bedrifter:
Sikkerhetsopplæring for ansatte, utmerket teambuilding og HMS-tiltak! Vi tilbyr kurs både til transportbransjen, sikkerhetsbransjen m.fl. 
Bedrifter kan søke NAV-midler til tiltak som sikter på å øke ansattes mestring av påkjenninger i yrker utsatt for vold/utagering.

 

Skoler: Spesialutdannede instruktører holder kurs for barn og ungdom. Vi har fokus på forebygging av konflikter, samarbeidsøvelser og det å stille opp for andre og avverge mobbing og trakassering. Vi lærer deltakerne selvforsvarsløsninger som er skreddersydd for barn og ungdom, alt etter hva situasjonen tilsier.
De ansatte ved skolene oppfordres også til å delta på eget kurs!

 

Kvinnegrupper: Vi har holdt selvforsvarskurs for mer enn 2300 kvinner, og har meget god erfaring i hvordan slike kurs bør tilpasses, for alle aldersgrupper. Våre instruktører har spesialkompetanse innen undervisning av kvinne/jentegrupper.

Vennegjenger, utdrikningslag etc.: Enten det gjelder utdrikningslag eller andre anledninger, kan vi tilby et flott opplegg for dere. Dere velger varighet og hvor stor utfordring dere vil ha - innen trygge rammer!

Idrettslag og foreninger: Allsidig bevegelsestrening, nyttige og lærerike teknikker, samt mental trening er noe av det vi kan tilby ditt idrettslag eller forening.

Eventbyråer Selvforsvarstrening er et spennende tilbud ut til kunder!

Eldre Mange eldre er bekymret for å bevege seg utendørs, dels på grunn av sensasjonsoppslag i media. Vi kan tilby tilpasset opplæring i hvordan man kan unngå truende situasjoner, og hvordan man kan komme seg ut av dem. Tilpasset opplæring som vil gi større trygghet i hverdagen, i tillegg til at det motiverer til mer fysisk aktivitet.

 

En eller flere dagers seminar

Krav Magas grunnleggende prinsipper omfattes i seminaret, i tillegg til selvforsvar mot væpnede og ubevæpnede angripere, forsvar av 3. part + m.m. Vi kan skreddersy seminaret på et ønsket emne, og stiller med flere instruktører for å sikre deltakerne best mulig utbytte.


Krav Maga er lett å lære

Krav Maga er realistisk selvforsvar som er bygget på enkle og instinktive bevegelser. Disse er enkle og lære, og garanterer et godt utbytte av et seminar. Her trenges ikke år med terping på forskjellige slag og spark!


Teambuilding

Det er i pressede situasjoner at man virkelig lærer hverandre å kjenne. Våre treninger fører ofte til et unikt samhold for de som er med!

Lest 8000 ganger
Mer i denne kategorien Barn og ungdom »
top angle red
Telefon: 98113927
Info@kravmagaacademy.no
Adresse
Grenseveien 74 - 0663 Oslo
(Oslo Fight Center)

Utviklet av Tunanor.com 

Copyright © 2016 | Privacy Policy