logo2

flag

Krav Maga camp og seminar!

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

I tillegg til de faste Krav Maga-treningene er mange av medlemmene og instruktørene våre rundt i verden på forskjellige treningscamper og seminarer – året rundt! :-)

Vi er medlem av Krav Maga Global (KMG), verdens største og mest profesjonelle Krav Maga-organisasjon. KMG har lokale klubber i nærmere 70 land, samt KMG sentralt i Israel, som arrangerer utrolig mange events hvert år!

 

Hva får man ut av å delta på camper og seminarer?
Det kan virke rart for andre at vi bruker ekstra fritid og penger på å reise bort for å trene Krav Maga når vi allerede trener det fast hver uke. Men vi får mye ut av å delta på slike samlinger: Det ene er selve utbyttet av treningen, at man lærer mer og blir bedre. I tillegg har KMG et veldig godt miljø, og man blir alltid kjent med nye og hyggelige folk under samlingene. En camp eller seminar kan vare typisk fra cirka en dag til nesten en uke. Etter å ha deltatt på en camp eller noen seminarer, har man truffet nye treningskamerater fra andre land og klubber som man garantert vil treffe igjen ved senere anledninger.

 

Hvem deltar?Krav Maga trikk

Alle KMG-medlemmer fra hele verden kan delta på seminarer og camper som arrangeres.

Klubben vår arrangerer også ekstra arrangementer. I mai 2017 hadde vi et stort treningsseminar med over 90 deltakere, hvor de fikk trene selvforsvar både inne og ute i buss og i kjørende trikk med egen trikkefører! Vi hadde deltakere fra mange klubber i Norge og Sverige.

 

 

 

Krav Maga trikk 2

Krav Maga sommerleir i Bodø er det typisk 7-8 nasjonaliteter hvert år, og på enda større events kan det være 15-20 nasjonaliteter samlet! Alle er hyggelige mennesker med felles interesse for å utvikle ferdighetene og kunnskapene sine og treffe nye venner fra flere land, i alle aldre, kjønn og med ulik bakgrunn!På kveldstid går gjerne folk sammen og spiser middag og blir bedre kjent, fritt valg for en hver!

Bildene med trikk er fra City Extreme III - seminar med fokus på "urbane" problemstillinger!

 

 

 

Hvem underviser?

Verdens fremste Krav Maga-instruktører bruker å lede disse campene og seminarene; medlemmer av KMGs “global instructor team”. Dette er de aller ypperste instruktørene, gjerne med 20+ års profesjonell erfaring fra Krav Maga og andre relevante områder. De har unik kunnskap og en fantastisk evne til å dele kunnskapen med andre!

 

Alltid noe å læreSelvforsvar 33

Enten man er ny eller allerede erfaren Krav Maga-utøver, er det alltid noe nytt å lære, selv der man trodde man "kunne alt"...

Under et seminar eller en camp lærer gjerne om et eller flere tema i dybden, for eksempel forsvar mot knivangrep; kanskje lærer man forsvar mot spesielle typer knivangrep, eller man øver ekstra mye fra ulike posisjoner (sittende, stående, liggende, gående, opp mot vegg, i trapp etc.).

Eller kanskje seminaret dreier seg om et tema som beskyttelse av andre personer mot slag, spark, grep, kniv, trusler med mer.

Det er utrolig mye man kan lære med å trene Krav Maga, og camper og seminarer er lærerike for alle!

 

 

Hvor?
E camp 3
Spennet er stort – fra seminarer i varme Israel, Singapore, Australia etc. til camp i de sveitsiske alper, Island og flykapringsseminar i London. I sommer deltar mange medlemmer og instruktører på tre intensive camper i Israel, en i Sverige, og i tillegg har man i august den årlige Krav Maga sommerleiren i Bodø!

 

Hvorfor gjør vi det? Jo, fordi det er sosialt, vi lærer og forbedrer oss og har det gøy!

 Treningsglede Krav Maga

 

 

 

 

Lest 2698 ganger
top angle red
Telefon: 98113927
Info@kravmagaacademy.no
Adresse
Grenseveien 74 - 0663 Oslo
(Oslo Fight Center)

Utviklet av Tunanor.com 

Copyright © 2016 | Privacy Policy