SELVFORSVAR
MODERNE OG REALISTISK

klikk for prøveuke

Selvforsvar - moderne og realistisk.
‍Internasjonalt anerkjent selvforsvarssystem
Gøy, sosialt og utfordrende for alle.

Krav Maga er et ledende selvforsvarssystem som baserer seg på dine naturlige reaksjoner under stress og med vekt på naturlige, ukompliserte bevegelser. Krav Maga er eksplosivt og effektivt. Krav Maga passer for alle, og treningen tilpasses hver enkelt.

Selvforsvarstrening er sosialt, utfordrende og nyttig!

Vi baserer selvforsvarstreningen vår både på det fysiske og det psykiske aspektet. Mye går ut på å gjenkjenne situasjoner. Vi går i dybden på hvordan en konflikt utarter seg, og trener gjerne på virkelighetsnære scenarioer. Dette er en av mange forskjeller mellom Krav Maga og tradisjonell kampsport. Etter at elevene har en ”verktøykasse” med teknikker, får de teste dem i realistiske omgivelser, i vanlige klær.

Krav Maga er opprinnelig et israelsk nærstridssystem, og er delt inn i en sivil del, en politidel og en militær del. Vi underviser i sivil og politidel. Kom og lær selvforsvar som virker!

KOMMENTAR PÅ BAKGRUNN AV ENKELTPERSONERS SAMMENBLANDING AV SELVFORSVAR OG POLITIKK
Enkelte politiske aktivister på høyre og venstre fløy i Norge har anklaget oss for å være "Israelvennlige" fordi vi lærer folk selvforsvar som har sitt opphav fra Israel.

Vår kommentar til dette: Klubben vår driver ikke med politikk, verken den ene eller andre veien. Vårt fokus er å lære vanlige folk å forsvare seg selv eller andre. Dersom du har sterke politiske meninger du har behov for å ytre, så er det flott. Men hos oss diskuterer vi selvforsvar, akkurat som Tai Chi-utøvere neppe diskuterer og fronter Kinas behandling av uighurer etc.

Godt miljø - utfordrende trening

Du lærer noe nyttig i et hyggelig og sikkert treningsmiljø, og vi kan samtidig garantere deg god og hard fysisk trening
- tilpasset det treningsnivået du er på!

Kontakt oss for prøvetime: Info@kravmagaacademy.no.

Krav Maga som selvforsvar og kampsystem:

Tren i Europas mest kompetente Krav Maga-klubb!

Vi lærer Krav Maga til klasser med barn, ungdommer, menn og kvinner i alle aldre. Vi underviser også bedrifter, skoleklasser og polititeknikker - i tillegg til at vi har gitt  4200 kvinner gratiskurs i selvforsvar!

Krav Maga er det offisielle forsvarstaktiske, nærkamps- og selvforsvarssystemet til det israelske forsvaret, militærpolitiet, spesialavdelinger og antiterroravdelinger, politiet og sikkerhetsstyrker. Det har blitt utviklet videre utenfor militæret, og vi tilbyr gode og effektive tilpasninger til sivile.

Instinkter og enkle bevegelser

Siden Krav Maga har teknikker som er ment både stående og liggende,  sammenligner noen systemet med MMA - Mixed Martial Arts. Men Krav Maga er rent selvforsvar, og ikke noen kampsport. Vi forholder oss til virkeligheten og reelle situasjoner som kan oppstå ute i det virkelige liv! Krav Maga fungerer mot de fleste tenkbare og utenkbare angrep - bare du trener nok med oss!

For å sikre at det virker, legges det vekt på hvordan du naturlig  reagerer - og så forbedrer vi disse instinktive og naturlige bevegelsene!

Kopirett © 2024 KravMagaAcademy.no. Alle rettigheter reservert.