Krav Maga gradering høst 2023

Gradering for voksne og Teens: 29. november

Nybegynnere: Oppstart 18.45 
P2 og P3: Oppstart 17.45

Vær klar til oppgitt tidspunkt ferdig oppvarmet. Felles avslutning og seremoni kl. 21 med utdeling av diplomer og merker!

Merk: Nybegynnere som startet etter 15. oktober skal gradere i februar. Dato kommer. Dere kan gå over til på mellompartiet etter gradering i februar.

Påmelding til gradering for voksne og Teens: Krav Maga gradering

Krav Junior: 4. desember kl. 17.00.

Påmelding for Krav Junior: Send mail til info@kravmagaacademy.no.
Opplys hvilken grad den håpefulle skal opp til.

LYKKE TIL! :-)

Etter gradering er det utdeling av nye gradsmerker og diplomer
Lurer du på hva gradering er?

Gradering er en lang tradisjon innen kampsport og selvforsvarssystemer, og er en test av deg selv og hva du har lært til nå. Både elever og instruktører graderer.

Hver grad har sitt pensum, og lengden på en gradering varierer. For nybegynnere er en gradering cirka 2 timer, mens til Expertgradene - vanligvis instruktører - er det ikke uvanlig med 8 - 10 timer + + .

En gradering er fysisk intens, og man blir fortalt av instruktøren hva man skal gjøre underveis. Du jobber med partner som på trening. Har du vært på treningene (ikke alle, men de fleste...), kan du regne med at det går helt fint :-)

Er det noe du lurer på, er det bare å spørre oss på trening!

Slapp av - ikke stress!

Ja, man blir litt nervøs, men vi har alle godt av en utfordring nå og da :-)

Privattime?

På en privattime har du instruktøren helt for deg selv. Du får veldig god tilbakemelding, både på nye ferdigheter du lærer og på finpussing av det du allerede kan.

Du kan ha privattime alene eller sammen med andre. Inntil 4 personer i en gruppe deler dere alle på kostnadene. Privattimer kan være en god investering for å få ekstra gode tilbakemelding og for å øke læringen din på kort tid.

Spør i resepsjonen eller spør instruktøren.

Kopirett © 2022 KravMagaAcademy.no. Alle rettigheter reservert.