KURS & ARRANGEMENT

KONTAKT

Skreddersydde kurs og seminarer:

Vi tilbyr kurs og seminarer skreddersydd for bedrifter, organisasjoner og private. Krav Maga Academys instruktører representerer unik ekspertise innen selvforsvar og sikkerhetsopplæring, samt innen stressmestring og mental trening.
Våre kurs og seminarer gir deltakerne rask læring med mestringsfølelse, og er utmerket teambuilding.
Varigheten på kurs og seminarer er svært fleksibel.

"Krav Maga Academys sikkerhetskurs levde helt opp til våre forventninger og behov.
Instruktørene var kunnskapsrike, tålmodige og flinke formidlere.
Foruten kunnskapen og ferdighetene kurset ga oss, fungerte det også som en teambuildingøvelse."

Bedrifter:

Sikkerhetsopplæring for ansatte, utmerket teambuilding og HMS-tiltak! Vi tilbyr kurs både til transportbransjen, sikkerhetsbransjen m.fl.
Bedrifter kan søke NAV-midler til tiltak som sikter på å øke ansattes mestring av påkjenninger i yrker utsatt for vold/utagering.

Skoler:

Spesialutdannede instruktører holder kurs for barn og ungdom. Vi har fokus på forebygging av konflikter, samarbeidsøvelser og det å stille opp for andre og avverge mobbing og trakassering. Vi lærer deltakerne selvforsvarsløsninger som er skreddersydd for barn og ungdom, alt etter hva situasjonen tilsier. De ansatte ved skolene oppfordres også til å delta på eget kurs!

Kvinnegrupper:

Vi har holdt selvforsvarskurs for mer enn 4000 kvinner (3700 gratis!), og har meget god erfaring i hvordan slike kurs bør tilpasses, for alle aldersgrupper. Våre instruktører har spesialkompetanse og unik erfaring innen undervisning av kvinne/jentegrupper.

Eldre:

Mange eldre er bekymret for å bevege seg utendørs, dels på grunn av sensasjonsoppslag i media. Vi kan tilby tilpasset opplæring i hvordan man kan unngå truende situasjoner, og hvordan man kan komme seg ut av dem. Tilpasset opplæring som vil gi større trygghet i hverdagen, i tillegg til at det motiverer til mer fysisk aktivitet.

Vennegjenger, utdrikningslag etc.:

Enten det gjelder utdrikningslag eller andre anledninger, kan vi tilby et flott opplegg for dere. Dere velger varighet og hvor stor utfordring dere vil ha - innen trygge rammer!

Idrettslag og foreninger:

Allsidig bevegelsestrening, nyttige og lærerike teknikker, samt mental trening er noe av det vi kan tilby ditt idrettslag eller forening.
Vi har hatt landslagsutøvere innom som blir utfordret på måter de ikke har opplevd før.

Eventbyråer :

Selvforsvarstrening er et spennende tilbud ut til kunder!
Kunder kan lære selvforsvar og bli utfordret i scenarier.
Slag og spark - effektiv og gøy trening!

Kvalitetsgaranti

Krav Maga Global (KMG): Verdens største og ledende Krav Maga-organisasjon, og må ikke assosieres med klubber rundt i Norge som driver med "lokale varianter" og kaller seg for Krav Maga. KMG har et profesjonelt og grundig opplæringssystem over hele verden, og driver opplæring for sivile, militære avdelinger og politiavdelinger over hele verden.

Kopirett © 2022 KravMagaAcademy.no. Alle rettigheter reservert.